APK voor nog geen 35 euro!  

De algemene periodieke keuring (APK) is de wettelijk verplichte autokeuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Auto’s met een benzinemotor of elektromotor die na 1 januari 2005 voor het eerst op de weg gekomen zijn dienen voor het eerst gekeurd te worden na vier jaar. Na de eerste vier jaar dienen deze auto’s twee maal om de twee jaar gekeurd te worden. Nadat de eerste acht jaar zijn verstreken dienen auto’s met een benzinemotor of elektromotor elke jaar te worden gekeurd.

Voor auto’s die voor 1 januari 2005 voor de eerste keer op de weg zijn gekomen geldt dat deze na drie jaar voor het eerst dienen te worden gekeurd en daarna elk jaar. Voor voertuigen die ouder zijn dan dertig jaar geldt dat deze elke twee jaar gekeurd dienen te worden en voor auto’s die voor 1960 voor het eerst op de weg zijn gekomen geldt dat deze niet hoeven te worden gekeurd.

Bij Autobedrijf van Andel kunt u de wettelijk verplichte algemene periodieke keuring (APK) laten uitvoeren voor € 34,95 inclusief afmeldkosten, milieutest en BTW! Laat U uw auto APK keuren in combinatie met een onderhoudsbeurt, dan is de APK geheel GRATIS!

Maak direct een afspraak bij Van Andel.