Auto onderhoud Sleeuwijk     

Niets zo vervelend als een auto die je in de steek laat. Om dit te voorkomen is onderhoud heel belangrijk. Sommige dingen kun je zelf, voor andere werkzaamheden is de keuze voor Autogarage Van Andel in Sleeuwijk beter.

Onderhoudsinterval

Het is verstandig om in ieder geval één keer per jaar je auto naar de garage te brengen voor onderhoud. Dat helpt bij het voorkomen van een hoop narigheid aan je auto en zorgt ervoor dat je veilig de weg op kunt.

Zelf onderhouden?

Het zelf onderhouden van je auto is tegenwoordig nog in beperkte mate mogelijk. Zelfs een koplamplampje verwisselen gaat vaak al niet meer omdat deze lampen diep verstopt. Toch zijn er een aantal kleinere zaken die je zelf kunt doen. Denk aan het bijvullen van de ruitensproeier vloeistof, het controleren van de bandenspanning en het vervangen van een lampje.

Maak een afspraak

Maak direct een controle of onderhoudsafspraak online via deze link, of bel met 0183 – 301610.

Autobedrijf van Andel is sinds 1910 een begrip voor de wijde omgeving met veel klanten in de regio Altena, Waalwijk, Gorinchem en Dordrecht. Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf. Bij Van Andel kunt u terecht voor de aankoop van een nieuwe auto, maar ook voor een goede en betrouwbare occasion. Er is altijd keuze uit een 20-tal top occasions met BOVAG-garantie.

Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur zodat wij uw auto optimaal kunnen onderhouden. Wij zijn erkend in onder meer het uitvoeren van APK, airco onderhoud en ruitbreukservice. Ook zijn wij erkend in schadeherstel (schade garant).

Bij Rick van Andel is uw auto in goede handen! Neem contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak!