Honda garage      

Autobedrijf van Andel is sinds 1910 een begrip voor de wijde omgeving met veel klanten in Het Land van Heusden en Altena. Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf, erkend reparateur voor het merk Honda. Bij Van Andel kunt u terecht voor de aankoop van een nieuwe Honda, maar ook voor een goede en betrouwbare gebruikte Honda. Er is altijd keuze uit een 20-tal top occasions met BOVAG-garantie.

Waarom een Honda?

Met plezier gemaakt om plezier te geven – dat is de Honda-filosofie. Onder de slogan ‘Power of Dreams’ bouwt Honda al sinds 1963 auto’s; betrouwbaar gebouwd en ontworpen om bij u te passen.

Honda biedt een compleet assortiment met auto’s in diverse klassen. Vind uw nieuwe Honda binnen ons aanbod van nieuwe auto’s. Van de Honda Civic en Jazz tot de CR-V en HR-V – u zult altijd een auto vinden die bij u past.

Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur zodat wij uw auto optimaal kunnen onderhouden. Wij zijn erkend in onder meer het uitvoeren van APK, airco onderhoud, ruitbreukservice en zijn tevens kentekenloket. Ook zijn wij erkend in schadeherstel (schade garant).

Bij Rick van Andel is uw Honda in goede handen! Neem contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak!