Service       

van Andel en service

Omdat wij service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan werken wij met speciaal getraind personeel en met de modernste apparatuur. Wij onderhouden Uw auto van welk merk ook met trots en grote zorg volgens de hoogst mogelijke maatstaven. Ook op zaterdag is onze werkplaats geopend om U nog beter van dienst te kunnen zijn.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud verzekert elke auto-rijder van een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur. Onze werkplaats is uitgerust met speciale gereedschappen en uiterst geavanceerde diagnose apparatuur. De technici zijn perfect getraind en worden continu geïnformeerd over de allerlaatste ontwikkelingen met betrekking tot de nieuwste techniek.

Honda Vaste Prijzen Systeem:

Elke Honda-rijder die zijn/haar Honda aanbiedt voor service krijgt indien gewenst van ons vooraf een prijsopgave. De prijzen zijn inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal en BTW.

Budget service voor Honda’s van 5 jaar en ouder.

Budget 1, Kleine onderhoudsbeurt, vanaf € 99,- incl. BTW

Budget 2, Tussen onderhoudsbeurt + gratis APK, vanaf € 199,- incl. BTW

Budget 3, Grote onderhoudsbeurt + gratis APK, vanaf € 329,- incl. BTW

Prijsinformatie
Alle prijzen zijn inclusief BTW en montage en exclusief wettelijke APK afmeldkosten. Alle Budget beurten zijn exclusief 4 gas meting en roetmeting indien van toepassing. Prijswijzigingen voorbehouden, vraag vooraf naar de prijzen van uw Honda erkend reparateur.