Winterbanden       

Winterbanden: levering, montage en opslag

Voorkom ongelukken en rijd bij nat en koud weer altijd op winterbanden. Dankzij het speciale profiel en de rubbersamenstelling van winterbanden heeft u meer grip op de weg staat u een stuk sneller stil. Het rijden op winterbanden is sterk aanbevolen bij temperaturen onder de 7°C. Autobedrijf van Andel adviseert daarom om in de maanden oktober t/m maart te kiezen voor winterbanden.

Wist u dat…

… in steeds meer Europese landen zijn winterbanden bij winters weer verplicht. Rijdt u niet met winterbanden waar een verplichting geldt? Dan riskeert u een flinke boete. In Nederland zijn winterbanden niet verplicht, maar worden ze onder de 7°C  graden wel sterk aanbevolen.

Zomer- of winterbanden bewaren: bandenopslag

Als u kiest voor winter- en zomerbanden, kan het een idee zijn om een extra set velgen aan te schaffen. Autobedrijf Rick van Andel kan uw winter- of zomerbanden, met of zonder velgen, voor u in opslag nemen. Uw banden worden dan met uw eigen code onder perfecte omstandigheden bewaard. Tot het volgende wisselmoment. Dat scheelt u ruimte in uw eigen garage of schuur!

Afspraak maken bandenwissel

Neem geen risico en maak direct online een afspraak voor een bandenwissel!

Al ruim 100 jaar uw vertrouwd autobedrijf langs de A27 in Altena

Autobedrijf van Andel is sinds 1910 een begrip voor de wijde omgeving met veel klanten in Het Land van Heusden en Altena. Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf, erkend reparateur voor het merk Honda. Bij Van Andel kunt u terecht voor de aankoop van een nieuwe auto, maar ook voor een goede en betrouwbare occasion. Er is altijd keuze uit een 20-tal top occasions met BOVAG-garantie.

Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur zodat wij uw auto optimaal kunnen onderhouden. Wij zijn erkend in onder meer het uitvoeren van APK, airco onderhoud en ruitbreukservice. Ook zijn wij erkend in schadeherstel (schade garant).

Bij Rick van Andel is uw auto uit Altena goede handen! Neem contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak!